Thursday, March 28, 2013

Out of nowhere

Hi. This is Ariff Danial. Dah lama rasanya tak post dekat sebulan lebih gitu. And yes currently I'm in the middle of exam week. Esok exam ctu which is agama islam. Aku tulis ni pun sebab tak boleh tidur. Dari pukul 1 pejam mata tak boleh juga lelap tu. End up buka laptop dan mula taip. Dan sebenarnya aku tak tahu nak tulis apa. Cuma minta doa dan harapan korang untuk aku berjaya harungi exam week ni dengan tenang dan senang. Moga dapat 4flat amin ya rabbal alamin. Bukan senang untuk berjaya. Tapi bukan susah juga untuk berjaya. Yang penting usaha, tawakal, doa. Dan final exam ni juga bermaksud lepas ni aku takkan ada lagi dekat puncak alam ni. Asasi sains aku akan habis awal bulan 4 ni. Banyak sangat kenangan dekat sini. Takkan aku lupa sampai aku pergi. Takkan aku lupa sampai mati. Buat masa ni, korang lah kenangan paling terindah. Mula mula sem 1 memang lah tak berapa rapat. Tapi sem 2 ni baru nampak kita ni semua macam adik beradik. Adik beradik yang susah nak dileraikan. Eh dah buat drama pula kat sini. Apa apa pun habis final exam ni nanti aku post lagi lah insyaAllah kalau masih hidup. Mana tahu ajal sampai ke kan nauzubillah minzalik. Pray for me!

No comments:

Post a Comment