Friday, February 8, 2013

Hi.

Finally ada kesempatan masa nak post something. Sementara tunggu ayah datang dari Johor Bahru angkut aku dari Puncak Alam ni terus pegi Kelana Jaya. Nak pergi Sunway Lagoon katanya esok. Summary for these couple of weeks ago;

Test 1 ended. Well after all Alhamdulillah sangat sangat bila dah habis last test hari rabu tu ya Allah memang heaven habis grrrrr dah macam habis SPM kateko. Tak terungkap merdeka dia. Rasa macam dah habis asasi pun ada. Alhamdulillah juga result boleh tahan cukup lah apa yang aku buat tu memadai. Semua lulus Alhamdulillah. Paper Physics rendah seperti biasa. Chemistry and Math was okay. Biology je tak dapat lagi ni. Menunggu Miss Yana upload dekat ilearn. Oh haah Miss Yana kahwin harini uuu selamat pengantin baru miss!

Went to Bukit Bintang with classmates. Sewa kereta Alza sanggup kau ha nak shopping punya pasal. Pergi dengan Qawwiy, Razzy, Fahmy, Amin, Nazrin, Hizren and Afiqah. Punyalah susah nak cari kereta sewa at last dapat pun. Beli baju basic abstrax, beach pants and 1TB external hard disk Transcend. Habis dalam RM400 juga lah haritu kemain shopping tak ingat dunia. But still it's worth it.




And also went to Teluk Segadas, Pulau Pangkor. Gila punya plan last minute. Petang Jumaat nak gerak, pagi tu baru confirm. Gila tak gila. And again with Qawwiy and Fahmy. Tapi ada juga Yana, Ika, Haifa and the other 9 boys. Pergi naik kereta sewa and I'm the driver. Pecah rekod bawa 130km/h ikut jalan kampung. Oh yeah, before that Qawwiy bawa kereta langgar van makcik cleaner dekat kolej Rafflesia hahaha so damn hilarious! Terus trauma nak bawa kereta. And yes dekat Teluk Segadas, mandi pantai, redah hutan, snorkeling, BBQ. Penat but still enjoy. 





Cuti raya cina dah mula. Got a loooooooooooot of things to do right now. Can't wait to get back to Johor Bahru. Meeting with friends and etc. Looking forward to it.

No comments:

Post a Comment