Saturday, January 26, 2013

Dah tersangat lah lama aku tak update blog ni. Jadi ini sinopsis sepanjang aku tiada depan screen laptop menghadap blog;

Test 1: Math and Physics test rabu lepas. Math was okay. Tetiba jadi pandai pula lepas masuk dewan peperiksaan. Semua jawapan aku dapat. Jarang kau pandai macam ni arep oi. Senyum je memanjang. Tapi satu jelah soalan proving tu tak dapat jawapan sampai habis. Dapat buat sekerat je. Physics pula entah apa apa aku mengarut. Soalan senang padahal cuma memeningkan. Tak tahu nak guna formula itu ke ini ke sebab semua lebih kurang. Conclusion nya, Physics still sucks.

Cinta: Kemain tajuk aku tulis ni kan haaa romantik jiwang gitu. Yes I met a girl and she's worth it. Tak payah bagitahu nama nanti cakap aku riak pula ada awek baru. Diam diam sudah. Yang masalahnya sekarang ramai dah tahu kes aku dengan dia ni dekat Uitm puncak alam tu. Nak dijadikan cerita macam satu asasi dah tahu lah ni. Allahuakbar. Mana entah diorang ni dapat tahu entah. Stalk twitter aku lah tu sebab before ni pun aku mention dengan dia je. Sampai lecturer pun dah tahu ni lagi lah Allah!

Family: Ya aku balik ni sebab aku kesempatan nak balik even sekejap even dua hari even test 1 belum habis. Rindu. Sangat. Sangat. Balik jumpa Ammar tapi dia demam. Makin handsome adik aku ni nanti besar mesti handsome macam abang dia ni. Mak ada. Ayah ada. Nurin ada. Kak Najwa ada. Ammar ada. Amir je takda. Hmmm takpa insyaAllah CNY nanti kumpul ramai ramai macam dulu. Rindu.





2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Cehhhh kemainnn. Dah tahu bout that girl ahhahahahhaaha.

    ReplyDelete