Monday, December 24, 2012

Unforgettable.

Dua puluh empat haribulan dua belas. Keluar dengan dua ekoq ni Pijod dan Wan. Walaupun agak tahi pada awalnya tunggu livina tak sampai sampai, terpaksa pakai kancil je tapi syukur lah asal ada kereta. Pegi City Square alah ni memang tempat wajib kalau balik Johor Bahru. Nak cari parking dia ya Allah! Dekat setengah jam juga rasanya. Jumpa juniors then makan Tutti Frutti. Then pergi IT Roo makan grilled chicken chop black pepper slerppsdanfioefenfa sedap bak hang. Balik City Square jumpa Ainur sebijik panda dengan gemuk dia semua wkwkwk. K dia baca ni mampuih aku kena lenyek dengan dia. Then karok dekat ioi Mall. Anyway, had a great day with them. Unforgettable day. A right word to describe it.

"Palapundey. Kimak all. Tong ar. Microphone. Wkwkwkwk"






No comments:

Post a Comment